Site Overlay

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
26 berichten.
Roy en Claudia Roy en Claudia uit Winschoten schreef op 25 september 2018 om 09:22
Wat een leuke, leerzame en vooral gezellige cursus was dit. Het fijne van deze cursus was dat het niet alleen voor de vrouw is bedoeld maar echt voor z'n twee. Ingeborg is heel erg benaderbaar en heeft goede, gerichte adviezen gegeven voor tijdens de bevalling. Je leest natuurlijk al heel veel over het onderwerp, maar het wordt op deze manier wat meer tastbaar. De vier avonden waren zo voorbij...
Kirsten en Jimmy Kirsten en Jimmy uit Heiligerlee schreef op 23 september 2018 om 16:05
Een โ€pufcursusโ€ is dat echt nodig... tegenwoordig kun je ookal veel lezen op internet. Zou het niet gewoon een herhaling worden van wat we al wisten... Om die rede gekozen voor de mini cursus, dan was het in ieder geval maar 4 avonden. Maar wat gingen de avonden snel voorbij! De laatste avond was dan ook juist erg jammer dat het al weer voorbij was. We hadden een hele hechte, gezellige groep, mede door de input en werkwijze van Ingeborg, waardoor de sfeer erg luchtig en informeer was. Alle onderwerpen werden behandeld en alle vragen konden worden gesteld. We hebben als groep nog steeds contact, zowel de moeders als de vaders en dat maakt het extra leuk, maar ook fijn, want je zit allemaal in een soortgelijk schuitje. Zoek je een informatieve, informele cursus en een cursusleidster die duidelijk, recht door zee, open en zeer behulpzaam is, dan is deze cursus echt aan te raden. Ow ja en dit alles samen met wekelijks heerlijke chocolaatjes en drinken.
Anne-Willem en Marcella Anne-Willem en Marcella uit Westerlee schreef op 23 september 2018 om 06:12
Samen bevallen. Een hele prettige cursus waarbij je in korte tijd alles komt te weten wat je wilt en โ€œmoetโ€ weten om de bevalling met vertrouwen in te gaan. Ingeborg stelt je snel op je gemak en weet snel verbinding in de groep te creรซeren. Wij hebben onze bevalling, die zeker niet doorsnee was, als prachtig ervaren. Dit mede doordat we het door de cursus echt samen konden doen. Heel fijn dat deze cursus zich niet alleen op de zwangere vrouw richt!
Jan-Willem en Antsje van Bommel Jan-Willem en Antsje van Bommel uit Winschoten schreef op 22 september 2018 om 19:15
Spannend! ...Na een traject van 6 jaar hebben we in juli een klein wondertje op de wereld mogen zetten! Wat een reis. . En wat ben je dan blij dat er een gids is die je kan informeren, helpen en een beetje de weg kan wijzen! Onze gids was Ingeborg tijdens de cursus samen bevallen. De reis deelden we met nog 4 andere stellen waarmee we gelijk een klik hadden. 4 avonden vol informatie. . Praktische tips, maar ook ruimte voor je eigen vragen en inbreng! Je wordt als stel betrokken bij de "les". Het is een fijne afwisseling van luisteren en doen. Maar het is ook vooral gezellig en heerlijk gewoon. . geen rare, vage termen maar gewoon zoals het is! Wij hebben wekelijks contact met elkaar en steunen elkaar waar we kunnen. Dat is heel fijn! Ook nu iedereen is bevallen hebben we contact. Ik raad iedereen aan deze cursus te gaan doen!! Ook voor aanstaande vaders een aanrader! Wij hebben enorm veel geleerd en kijken met een grote glimlach terug! Ingeborg bedankt! !
Richard en Linda Richard en Linda uit Winschoten schreef op 22 september 2018 om 15:24
Dankzij de cursus zijn we flink voorbereid de bevalling ingegaan. Het was een zeer informatieve en leuke cursus. De cursus werd ruim afgewisseld met praktijk en theorie gedeeltes. In de tijd die we hadden kwam precies de praktische informatie aan de orde, maar was er ook zeer zeker ruimte voor een geintje. Dit maakte het luchtig en niet te zwaar en beladen. Alle complimenten aan de cursusleidster, Ingeborg, die zeer bekwaam en daadkrachtig les gaf. Al na de eerste avond was de groep van totaal 5 stellen al heel hecht. Inmiddels zijn onze wondertjes geboren en kijken we met plezier terug op dit avontuur.
Chantal en Martijn Chantal en Martijn uit Vlagtwedde schreef op 22 september 2018 om 11:32
Hele leuke en hechte groep en nu 5 vrienden er bij en 5 super mooie baby's rijker op de wereld, zeker een aanrader. Heel leerzaam en gezellig. Echt een leuke goede ervaring💖.

Copyright © 2024 Goed Bevallen. All Rights Reserved. | Chique by Catch Themes
×