Site Overlay

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
26 berichten.
Michiel en Jacolien Michiel en Jacolien schreef op 10 november 2023 om 19:57
Hele fijne cursus waar je in de praktijk iets mee kunt, Ingeborg is inhoudelijk goed en duidelijk maar zorgt ook voor een gezellige en veilige sfeer. Na de cursus hebben we beide het gevoel dat we goed voorbereid zijn op de bevalling, ik zou het iedereen aanraden!
Nicole en Chris Olthof Nicole en Chris Olthof uit Nieuwolda schreef op 10 november 2023 om 13:00
Hele fijne cursus met een leuke groep. Veel dingen geleerd en geen vraag was te gek. Echt een cursus waar we beiden wat aan hebben gehad. Super bedankt Ingeborg!
Alex & Janet Alex & Janet schreef op 11 oktober 2023 om 13:34
Op het laatste moment ingeschreven en zeker geen spijt van gehad. Op nuchtere wijze word je meegenomen in de wereld van bevallen. Alles is bespreekbaar en geen zweverig gedoe. Naast informatief is het ook gewoon leuk! Ingeborg is zeer enthousiast en je merkt dat dit haar passie is. Zeker een aanrader voor aanstaande ouders.
Annet Annet schreef op 24 september 2023 om 16:18
Informatief en nuchter. Ingeborg was ook heel meelevend en je kon haar buiten de cursus ook altijd bereiken. Je weet nooit van tevoren hoe je bevalling verloopt maar het is geruststellend om alvast tekst en uitleg te krijgen bij verschillende scenarios. Wij vonden het zeker zinvol, zelfs mijn man die het eerst maar stom en zweverig leek :p
M & M M & M schreef op 24 september 2023 om 13:44
Een geweldige cursus waar niks te gek is! Ingeborg weet ontzettend veel en brengt dit op een interactieve, enthousiaste en informatieve manier. De tijd vloog voorbij! Van deze cursus volgen, krijg je absoluut geen spijt. Zonde om het niet te doen!
Jessica Jessica schreef op 23 juni 2023 om 08:35
Dankzij Ingeborg hebben mijn partner en ik echt geleerd om samen in rust te kunnen bevallen. Zelfs wanneer het niet verliep volgens het boekje hadden we nog zoveel rust in ons, dat het echt onze droombevalling is geworden en we er heel positief op terug kijken. Dank je wel โ™ฅ๏ธ
Ruben en Daphne Ruben en Daphne uit Appingedam schreef op 22 juni 2023 om 09:10
Waar ik gelijk al enthousiast was om de cursus te doen was mijn vriend nog niet zo ver, de nuchtere hij die hij is dacht dat het allemaal maar te zweverig zou zijn. Nou het tegendeel was na de eerste avond gelijk bewezen, bij ingeborg in de groep met de rest die er bij waren kwamen we gelijk in een warm bad. In de auto terug naar huis zei hij: nou dit veel heel erg mee, heb zelfs veel geleerd deze avond. Ontzettend goede informatie waar we veel aan hebben gehad, en het vertrouwde gevoel om jezelf te kunnen zijn. Absoluut een aanrader!
Mark en Wijdi Mark en Wijdi uit Midwolda schreef op 23 januari 2023 om 11:41
Wij hebben de cursus Samen Bevallen mini twee keer gedaan! De laatste keer startten we in September '22. Er zit 3,5 jaar tussen onze jongens, dus we wilden graag onze kennis opfrissen. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. We hadden een ontzettend leuke en gezellige groep. Wederom werden we goed voorbereid op de bevalling en hebben we het echt weer samen gedaan. Ingeborg weet ieder stel goed voor te bereiden, met een leuke dosis humor erbij. Wij raden iedereen deze cursus aan! Ingeborg, heel erg bedankt voor al je kennis, maar ook voor de gezelligheid! Liefs, Mark en Wijdi
Tom en Charlotte Tom en Charlotte uit Wedde schreef op 22 januari 2023 om 17:38
Samen hebben we deze cursus gevolgd. Het waren gezellige en leerzame avonden. Je krijgt als stel handvatten voor de bevalling die maken dat je echt als team de bevalling in kunt gaan. Ik, als vrouwzijnde, heb ook de bevalling als samen ervaren. Mijn man wist precies aan te sluiten en te ondersteunen op de momenten dat dit nodig was. Hierdoor een mooie en bijzondere ervaring rijker. Bedankt Ingeborg voor alle leuke en leerzame avonden. Zeker een aanrader voor iedereen. Een cursus die bijdraagt aan een mooie bevalling samen.
Thomas en Cindy Thomas en Cindy uit Vriescheloo schreef op 12 januari 2023 om 10:24
Het is echt een aanrader om deze cursus te volgen!! Vooral het onwetende en de spanningen wat je te wachten staat wordt goed behandeld in een gezellige/positieve sfeer. Ingeborg geeft veel informatie en laat geen onderwerp onbesproken. Je voelt je op je gemak, de groep was ook hartstikke leuk en vooral niet te druk. Het was iedere keer weer een gezellig uitje waar wij met veel plezier heen zijn gegaan!
Harry en Tessa Harry en Tessa uit Meeden schreef op 11 januari 2023 om 11:14
Met lichte tegenzin ging mijn man op mijn verzoek mee naar de cursus, met de verwachting 4 zweverige avonden tegemoet te gaan. Echter bleek daar niets van waar! Ingeborg heeft een prettige en interactieve manier van lesgeven en geen vraag was Ingeborg te gek, de kennis heeft ze allemaal in huis! De cursus was een goede voorbereiding op de bevalling, niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn man. De cursus zouden wij zeker aanraden!
Peter en Mireille Peter en Mireille schreef op 11 januari 2023 om 09:14
Wat een leuke en leerzame cursus is dit! Niet alleen voor de zwangere, maar ook voor de partner. Erg fijn om dit samen te doen en je zo allebei voor te bereiden op wat komen gaat. Alles komt aan bod: van zwangerschap tot bevalling tot kraamtijd. Ingeborg is echt een hele fijne en goede begeleider. Ze noemt het beestje bij de naam en zegt waar het op staat zonder er omheen te draaien. Wel zo duidelijk ๐Ÿ˜€. Geen vraag is te gek. Deze cursus is zeker een aanrader!
Syl en Naomi Syl en Naomi schreef op 1 september 2022 om 11:02
Samen/goed bevallen is de naam van deze cursus en dat is precies hoe het er in de praktijk uit ziet als je samen met je partner deze cursus hebt gevolgd. Wanneer je samen kiest voor een baby, dan beval je niet alleen. Je hebt je partner hierbij nodig en dat leer je in deze cursus. Na het goed afsluiten van deze cursus waren wij voor ons gevoel klaar voor de bevalling; zelfverzekerd en vol vertrouwen. Ook de man heeft tijdens de bevalling niet het gevoel gehad dat hij niks kon betekenen. Samen hebben wij onze prachtige dochter op de wereld gezet. De "lessen" waren voor ons een uitje; we hadden een super leuke en gezellige groep en hier sloot Ingeborg perfect bij aan! Nogmaals, bij deze, lieve Ingeborg bedankt voor jouw expertise en gezelligheid!! Liefs, Syl, Naomi en Sammy-Mae
Johan & Nikki Johan & Nikki uit Wildervank schreef op 31 augustus 2022 om 10:19
Wij hebben in het voorjaar van 2022 de cursus โ€˜Samen bevallen miniโ€™ gevolgd bij Ingeborg. We hebben met een gezellige groep de vier bijeenkomsten gevolgd en veel geleerd. We gingen goed voorbereid en vol vertrouwen de bevalling in en met resultaat, een hele fijne bevalling gehad! We raden ieder stel aan deze cursus samen te doen en dan met name bij Ingeborg, een vrolijk en lieve vrouw met veel kennis!
Julian & Jeanine Grave Julian & Jeanine Grave uit Oude Pekela schreef op 21 maart 2022 om 21:10
In 2019/2020 hebben we een samen bevallen cursus gevolgd bij Ingeborg. Man des huizes wist niet wat hij er moest doen, maar na een uurtje 'les' was hij helemaal om! We hebben een super leuke tijd gehad met onze cursus! En natuurlijk heel veel geleerd. Elke dag hebben na 2 jaar, nog steeds contact met onze mede cursisten, altijd heel gezellig! Een samen bevallen cursus volgen bij Ingeborg is dus echt een aanrader!
Melanie en Erwin Melanie en Erwin uit Scheemda schreef op 21 maart 2022 om 18:10
Wij wilden graag samen een zwangerschapscursus volgen en kwamen toen bij de cursus 'Samen bevallen' terecht. Vanwege het coronavirus was de eerste bijeenkomst online, dit was even wenen, maar Ingeborg had alles goed georganiseerd. De drie bijeenkomsten daarna waren wel fysiek en dit vond iedereen toch prettiger. De bijeenkomsten zijn informatief en de sfeer is heel informeel en prettig. Een hele fijne cursus waarbij verscheidene onderwerpen aan bod komen. Niks is te gek en er worden ervaringen uitgewisseld tussen de verschillende stellen, daarom ook heel leuk dat de partners ervaringen kunnen uitwisselen! De ademhalingsoefeningen waren maar een klein onderdeel van de cursus, maar wel ontzettend handig! Deze hebben wij dan ook goed toegepast tijdens de bevalling en dit heeft zeker geholpen. Al met al is deze cursus echt een aanrader voor als je samen met je partner voorbereid wil zijn op de bevalling! Complimenten voor Ingeborg die de cursus heel enthousiast geeft!
Gea Swarts Boels Gea Swarts Boels uit Vriescheloo schreef op 2 oktober 2018 om 17:13
Wij hebben echt een hele goede ervaring met deze cursus. Vooral veel geleerd, maar ook veel gelachen. Het is ook leuk om andere vaders en moeders te ontmoeten en ervaringen delen. Wij vonden de avonden voorbij vliegen. Dus dikke aanrader!
Annemarie en Nelleke Annemarie en Nelleke uit Scheemda schreef op 30 september 2018 om 07:18
Een hele fijne cursus die absoluut niet als "pufjescursus" te boek mag staan. Je deelt ervaringen van je zwangerschap tot dan toe en krijgt tips. Een zeer waardevolle aanvulling en dus een dikke aanrader!
Raรฏef en Isabel Raรฏef en Isabel uit Winschoten schreef op 26 september 2018 om 20:23
In 2011 hebben wij de cursus Samen Bevallen gevolgd bij Ingeborg. Hier hebben wij veel profijt van gehad. Je gaat samen goed voorbereid de bevalling in. Wij waren door de cursus heel goed op elkaar ingespeeld en konden als een team de weeรซn door. De cursus was leuk, leerzaam en vooral ook gezellig. Ook de terugkomdag(en) zijn erg leuk. Omdat je in een groep zit kun je ook ervaringen/tips uitwisselen. Kortom een echte aanrader!
Renรฉ en Melanie Renรฉ en Melanie uit Muntendam schreef op 25 september 2018 om 14:33
Ook wij hebben de curus samen bevallen gevolgd. Leerzaam, duidelijk en goed verteld maar vooral erg gezellig met veel ruimte voor grapjes waardoor het luchtig blijft en je ook over alles durft te praten. Alles wat je nodig bent om goed voorbereid je bevalling in te gaan komt aan bod. Het heeft mij door alle info en technieken van ademen oefenen vooral gesterkt als mensen weer eens met een horror bevalling aankwamen. Omdat de cursus ons, letterlijk en figuurlijk zo goed is bevallen hebben we bij onze 2e zwangerschap ook besloten nogmaals de verkorte variant te volgen om even weer op te frissen. Door de hechte groep die snel ontstaat zelfs vrienden aan de cursus overgehouden waar ik erg dankbaar voor ben. Alle lof voor Ingeborg die de cursus geeft want door haar hebben wij de 2 cursussen als zeer plezierig ervaren.

Copyright © 2024 Goed Bevallen. All Rights Reserved. | Chique by Catch Themes
×